VEILIG BETALEN - GRATIS LEVERING VANAF €95 - VRAGEN? BEL: +31 (0) 592-703010

Over ons


TERVETULOA - FINS VOOR WELKOM

Natuurlijke wellness, lichamelijke reiniging en pure geestelijke ontspanning. In uw eigen sauna voelt de stress van de dagelijkse werkzaamheden verder weg dan ooit; authentiek Finland in uw vertrouwde, persoonlijke omgeving. Bij SaunaProducten maken wij uw saunabeleving graag zo aangenaam mogelijk. Sfeer, eenvoud, toegankelijkheid en rust zijn onze sleutelwoorden: het zweten begint bij ons pas daadwerkelijk in de sauna.

 

Ons assortiment sauna-accessoires is breed en zorgvuldig samengesteld. SaunaProducten is dé online winkel voor sfeervolle gebruiksartikelen en de vervanging van diverse saunatoebehoren. Van kachels tot verlichting en van saunastenen tot het meubilair; juist de persoonlijke details maken het saunagebruik tot een ontspannen ervaring. De historie en traditie van Finland staan centraal in onze filosofie; de collectie herbergt vooral authentieke producten uit het land waar de sauna zijn oorsprong vindt.

 

In onze collectie maken wij – naast ons eigen merk – graag plaats voor twee absolute topmerken: Tylö/Helo uit Zweden en RentoSauna uit Finland, zij bewijzen zich al jarenlang als de grootste producent van sauna-producten. Waar Tylö/Helo met het uitgekiende vakmanschap en design kwaliteit uitstraalt en RentoSauna juist het pure gevoel van welzijn, rituelen en sensaties oproept. Zo combineren wij in ons assortiment een ultieme prijs/kwaliteit verhouding met een ruim aanbod en een exclusieve selectie van luxe en design.

 

Particulier en zakelijk

Hoewel wij ons voornamelijk richten op particulier gebruik, ontvangen wij ook de zakelijke markt met open armen. Hotels, vakantieparken, sportcentra, fitnesscentra en wellnesscentra zijn van harte welkom voor een advies op maat. We verwijzen graag naar onze contactpagina voor onze adresgegevens en de openingstijden van onze showroom.