VEILIG BETALEN - GRATIS LEVERING VANAF €95 - VRAGEN? BEL: +31 (0) 592-703010

Levering en Levertijd


Levertijd

Als een product op voorraad is wordt dit in de meeste gevallen binnen enkele dagen geleverd. Wanneer wij uw bestelling sneller kunnen verwerken, zullen we dit zeker niet nalaten.

Het kan voorkomen dat een artikel van uw order niet voorradig is. Omdat wij orders zoveel mogelijk compleet willen versturen, kan dit de levertijd verlengen. Uiteraard houden we u zoveel mogelijk op de hoogte van de status van uw order.

 

Levering

Afhankelijk van de omvang en het volume van uw pakket, wordt de keuze gemaakt voor de meest geschikte vervoerder. Standaard versturen wij de pakketten via DPD pakketservice. Grotere gewichten of lengtes versturen wij per expediteur. Bij uw afwezigheid tracht de pakketdienst het pakket af te geven bij de buren of zal op een later tijdstip een nieuwe poging tot afleveren doen. De vervoerder draagt zorg voor een correcte en snelle levering. 

 

Verzendkosten

  • - Bestellingen met een orderwaarde vanaf € 95,- inclusief btw worden binnen Nederland gratis bezorgd.
  • - Tot een orderwaarde van € 95,- inclusief btw, hanteren wij binnen Nederland € 6,95 verzendkosten.
  • - Voor leveringen naar o.a. België en Duitsland brengen we € 9,95 verzendkosten in rekening. 

 

Afhalen

Wanneer u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen, dient er op de dag van levering iemand aanwezig te zijn op het afleveradres om de bestelling in ontvangst te nemen. We kunnen ons voorstellen dat dit in sommige gevallen niet gewenst is. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid uw bestelling bij ons af te komen halen. Maak hiervoor een afspraak via onze klantenservice. Dit kan per e-mail of telefonisch via +31(0)592 - 703010

Afhaallocatie / Winkel

SaunaProducten 

Balloo 26c

9458 TB Balloo